Az AppSolut Studio mikro-, kis- és középvállalkozások számára vállalja honlapok, mobil alkalmazások készítését, weboldalak keresőoptimalizálását.

A webfejlesztés területén szolgáltatásaink sokrétűek, a domain ügyintézéstől kezdve, a honlapkészítésen át, egészen a célig menetelünk. A Google Analytics elemzésein keresztül feltárjuk előtted közös munkánk eredményességének mértékét is.

És az út itt nem ér véget, hiszen:

egy honlapról soha nem mondhatjuk, hogy KÉSZ!

Mindig kell legyen a tarsolyunkban egy új ötlet, egy új termék, egy új szolgáltatás vagy csak egyszerűen új mondanivaló, amelyet megoszthatunk honlapunkon keresztül ügyfeleinkkel, honlapunk olvasóival. Akár termékeket forgalmazol, akár szolgáltatásokat kínálsz, biztosan tapasztaltad már, hogy a talponmaradáshoz időnként létfontosságú a megújulás, új utak keresése, a céges designváltás.

Miben számíthatsz ránk?

Szolgáltatásainkat az elmúlt években kibővítettük. A kezdeti időkben csak honlapkészítéssel foglalkoztunk, de látva megrendelőink igényeit, szélesítenünk kellett a palettát. Egyre többen fordultak hozzánk olyan cégalapító tulajdonosok, akik egy kézben szerették volna tudni a cégük designjával kapcsolatos teendőket. Sokukban felmerült az igény, hogy ha már ránk bízták honlapjuk készítését, grafikai tervezését, akkor ésszerű lenne, ha mi készítenénk cégük egyéb reklámanyagait is. Ezen igények kielégítése miatt hoztuk létre nyomdai üzletágunkat, ahol Te is elkészíttetheted névjegyeidet, szórólapjaidat, prospektusaidat.

Az utóbbi évek technológiai forradalma késztetett minket arra, hogy a mobil applikációk készítésének irányába forduljunk. Szakembereink a legújabb programnyelvek alkalmazásával iOS és Android alkalmazásokat készítenek. Az okostelefonok térhódításának másik következménye az új honlapok készítésénél merült fel, hiszen a tartalom olvashatósága a különböző képernyőfelbontással rendelkező elektronikus eszközökön ma már alapkövetelmény. Ha megbízol minket weboldalad elkészítésével, érdemes átgondolnod, hogy egyben mobilra optimalizálását is elvégezzük-e. Már meglévő honlapod optimalizálását is vállaljuk.

honlapkészítéstől a névjegykártyáig:

Ha felkeltették érdeklődésedet fent bemutatott szolgáltatásaink, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot! Elérhetőségeinket megtalálod a Kapcsolat menüpontban.

Itt kérhetsz
árajánlatot!
AppSolut Studio
weboldalak fejlesztése a Te igényeid szerint...